ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Φίλης Νίκος : «Με αποκαλούν αμόρφωτο και χοντρό»

O υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στις 14/09/2016, διαμαρτυρήθηκε ότι κάποιοι τον στοχοποιούν και τον αποκαλούν αμόρφωτο και χοντρό.
Ωστόσο, ο Νίκος Φίλης, όταν ήταν ο διευθυντής της Αυγής, στην εφημερίδα δημοσιεύονταν άρθρα, τα οποία αποκαλούσαν τους πολιτικούς του αντιπάλους Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο χοντρούς.

Πιο συγκεκριμένα, στις  13 Νοεμβρίου 2013 είχε δημοσιευτεί άρθρο στην εφημερίδα Αυγή με τίτλο: «Ο Χοντρός, ο Λιγνός και τα πρωτάκουστα!», με στόχο τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αντίστοιχα στις 3 Μαρτίου 2013, είχε δημοσιευτεί άρθρο με τίτλο: «Πάγκαλος όπως Στάινμπρουκ», στο οποίο αναφερόταν η φράση: «Κάτσε στα κιλάκια σου», με αποδέκτη τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος είχε εκφράσει μη αρεστές απόψεις, στους ανθρώπους της Αυγής, για τον Ιταλό «σύντροφο» Μπέπε Γκρίλο.

Φυσικά, αυτά τα άρθρα δεν είναι του Νίκου Φίλη, ωστόσο θα πρέπει να πει την άποψή του για αυτούς τους χαρακτηρισμούς που εμπεριέχουν, αφού ως διευθυντής της εφημερίδας, κάποια ευθύνη θα πρέπει να έχει για το ήθος της.

Ίσως ο υπουργός να έχει κοντή μνήμη, ή απλά τότε μέσα στον αντιμνημονιακό του οίστρο, να το θεωρούσε αναγκαίο κακό, αφού αυτοί οι πολιτικοί, ήταν οι «εχθροί».

#Αμόρφωτος #Φίλης Νίκος #ΣΥΡΙΖΑ #Υπουργός Παιδείας #Βενιζέλος Ευάγγελος #Χοντρός #Πάγκαλος Θεόδωρος #Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ #Κυβέρνηση Τσίπρα #ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.