ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Καμμένος Πάνος : Ο εν ενεργεία πολιτικός με τις περισσότερες καταδίκες παγκοσμίως

Δικαίως πλέον κατέχει τον τίτλο του «Εθνικού Συκοφάντη».
Ανεξάρτητος Καταδικασμένος | 

Δικαίως πλέον κατέχει τον τίτλο του «Εθνικού Συκοφάντη».

Ο λόγος, φυσικά, για τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας!

* Στις 3 Ιουνίου του 2013 το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο για εξύβριση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου (Αρ.Απ. 2644/2013). Στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ επιβλήθηκε πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ που πρέπει να καταβάλει στον Αντρίκο Παπανδρέου και παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού (500 € πρόστιμο για κάθε φορά που θα μιλάει για τον Αντρίκο).

* Στις 5 Ιουνίου του 2014 εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά IJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία IJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

Κατά την κρίση του δικαστηρίου, όλοι οι ισχυρισμοί Καμμένου είναι ψευδείς και συκοφαντικοί, ενώ αποδίδει στον καταγγέλλοντα πολιτικό δόλο.Το δικαστήριο διέταξε επίσης, πως όταν ο Καμμένος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ ενώ του επιδίκασε και δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

* Οκτώβριος 2014 - Άλλη μία καταδίκη για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, αυτή τη φορά διότι είχει αποκαλέσει «Μαϊμού εκπρόσωπο Τύπου του NATO», τον Παναγιώτη Θεοδωρακίδη σε τηλεοπτική εκπομπή του ALTER στις 10/01/2007. Ο Ταξίαρχος ε.α είχε θεωρήσει συκοφαντικά τα όσα είπε ο κ.Καμμένος και είχε προσφύγει με αγωγή στα δικαστήρια και είχε δικαιωθεί πρωτόδικα. Εκδικάστηκε λοιπόν η έφεση που είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και η απόφαση ήταν πάλι υπέρ του Ταξίαρχου. Σύμφωνα με την απόφαση ο κ.Καμμένος πρέπει να του πληρώσει 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Άρα ο Θεοδωρακίδης πήρε …αναδρομικά από τους ΑΝΕΛ!

* Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε (άρ. απόφ. 749/2016) ως συκοφαντικές τις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου κατά του Μάκη Βορίδη για σχέση με μίζες σε προμήθεια υποβρυχίων. Το 2014 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε υποστηρίξει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Μάκης Βορίδης, όπως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ (Αδ. Γεωργιάδης, Κ. Πλεύρης) έχουν σχέση με την υπόθεση των μιζών για τα υποβρύχια και ότι πίεζαν τους Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Βαγγέλη Μεϊμαράκη μέσω των ερωτήσεών τους στη Βουλή.

Ο Μάκης Βορίδης προσέφυγε με αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου και το δικαστήριο απεφάνθη ότι οι καταγγελίες Καμμένου ήταν ψευδείς εν γνώσει του. Επιδίκασε μάλιστα και 40.000 ευρώ ως αποζημίωση υπέρ του Μ. Βορίδη.

* 26/02/2015 - Το κυνήγι μαγισσών και η δικομανία τον οδήγησε στις περισσότερες των περιπτώσεων σε επικίνδυνες ατραπούς. Όπως τότε που ενέπλεξε τους αδερφούς Παπανδρέου στην περίφημη υπόθεση με τα CDS και σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε αποδείξεις που θα προκαλούσαν πολιτικό σεισμό και θα έκλειναν στη φυλακή τον Γιώργο Παπανδρέου και τα αδέρφια του.

Τελικά ο κ. Καμμένος όχι μόνο δεν κατάφερε να τους βάλει φυλακή, αλλά του ήρθε και μια... καμπάνα (παρέα με το κολλητάρι του τον Τόμπρα), καταδικαστική απόφαση από Ελβετικά δικαστήρια στα οποία ενάγοντες ήταν, η UNIGESTION SA, ανώνυμη εταιρεία που εδρεύει στη Γενεύη και η UNIGESTION HOLDING SA, ανώνυμη εταιρεία συμμετοχών που εδρεύει επίσης στη Γενεύη.

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

#ΑΝΕΛ #Καμμένος Πάνος #Παπαδοπούλου Μανταλένα
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: