ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Καρχιμάκης Μιχάλης : «Τι περίεργες συμπτώσεις....»

Μετά από την κατάθεση μου στον οικονομικό εισαγγελέα Γρήγορη Πεπόνη διατάσσεται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση  και ασκείται δίωξη για κακουργηματική απιστία σε βάρος  του δημοσίου κατά του τότε Κεντρικού Τραπεζίτη, για το σκάνδαλο που ζημίωσε μερικά δις ευρώ το δημόσιο, της τράπεζας ΠΡΟΤΟΝ.
11/04/2013 | 

Μετά από την κατάθεση μου στον οικονομικό εισαγγελέα Γρήγορη Πεπόνη διατάσσεται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση  και ασκείται δίωξη για κακουργηματική απιστία σε βάρος  του δημοσίου κατά του τότε Κεντρικού Τραπεζίτη, για το σκάνδαλο που ζημίωσε μερικά δις ευρώ το δημόσιο, της τράπεζας ΠΡΟΤΟΝ.

11/04/2013 - Κατατίθεται αναφορά από υπόδικο, με μεθόδους υποκόσμου και τα διάφορα βαποράκια του, στις εισαγγελικές αρχές, εναντίον μου για δήθεν διαρροή εγγράφων της  ΕΥΠ.

Τι περίεργες και πιθανά ύποπτες συμπτώσεις ;

Ο καλύτερος αντιπερισπασμός για την δήθεν καταπολέμηση της διαφθοράς !

Τα συμπεράσματα δικά σας.

#Καρχιμάκης Μιχάλης #ΕΥΠ #Διαφθορά #ΠΡΟΤΟΝ #Κίνημα #ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #kinima #tokinima 
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: