ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Μητσοτάκης Κυριάκος : «Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που δεν ψηφίζω Παυλόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας»

Τους τρεις λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και να απέχει από την ψηφοφορία, ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας αίσθηση.
18/02/2015 - 

Τους τρεις λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και να απέχει από την ψηφοφορία, ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας αίσθηση.

Αφού ξεκινά λέγοντας ότι τιμά τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο καθώς πρόκειται «για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση», ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει τους τρεις λόγους για τους οποίους «δεν έχω πειστεί, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας» όπως αναφέρει:

1. Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους,
2. Χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008,
3. Δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα.

«Πίστευα πάντα ότι στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να μην είναι πολιτικό πρόσωπο. Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών για να σηματοδοτήσει πράγματι την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πατρίδα μας» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημείωσε δε ότι είναι δεδομένο πως θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγχαίροντάς τον και «ελπίζοντας να διαψεύσει τις όποιες αμφιβολίες» του.

«Εύχομαι πραγματικά να είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος. Δεν θα προσέλθω στην ψηφοφορία γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν θέλω να τον καταψηφίσω» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

#Μητσοτάκης Κυριάκος #Παυλόπουλος Προκόπης #ΠτΔ #ΝΔ #Νέα Δημοκρατία #Πρόεδρος Δημοκρατίας
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.