ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Παπακυριακόπουλος Ανδρέας : Η τηλεοπτική μπετονιέρα του Καμμένου Πάνου

Διαχειριστής του (site μονταζιέρα) olympia.gr και κουμπάρος του Καμμένου Πάνου.
Με....πιάνεις;;;; | 

Διαχειριστής του (site μονταζιέρα) olympia.gr και κουμπάρος του Καμμένου Πάνου.

Διορίστηκε στο υπουργείο εθνικής άμυνας για να εκτελεί συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης των "βαριδίων".

Αντί να τους πληρώνει για τις υπηρεσίες τους, τους πληρώνει το υπουργείο.

Με....πιάνεις;;;;

Και ο πόλεμος λάσπης από τις μπετονιέρες του Καμμένου Πάνου συνεχίζεται....Δεν βάζουν μυαλό...Δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και πως η λάσπη δεν κολλάει για πάντα....

17/12/2016, KONTRA CHANNEL, εκπομπή "ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;"

Παπακυριακόπουλος Ανδρέας : «Ο Καμμένος αποκάλυψε την Ελβετική εταιρία του Αντρίκου»




Άσε που το σπορ της....συκοφαντίας κοστίζει ακριβά...Ο Καμμένος Πάνος το έχει εμπεδώσει για τα καλά:

* Στις 5 Ιουνίου του 2014 εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά IJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία IJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

Κατά την κρίση του δικαστηρίου, όλοι οι ισχυρισμοί Καμμένου είναι ψευδείς και συκοφαντικοί, ενώ αποδίδει στον καταγγέλλοντα πολιτικό δόλο.Το δικαστήριο διέταξε επίσης, πως όταν ο Καμμένος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ ενώ του επιδίκασε και δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.

* 26/02/2015 - Το κυνήγι μαγισσών και η δικομανία τον οδήγησε στις περισσότερες των περιπτώσεων σε επικίνδυνες ατραπούς. Όπως τότε που ενέπλεξε τους αδερφούς Παπανδρέου στην περίφημη υπόθεση με τα CDS και σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε αποδείξεις που θα προκαλούσαν πολιτικό σεισμό και θα έκλειναν στη φυλακή τον Γιώργο Παπανδρέου και τα αδέρφια του.

Τελικά ο κ. Καμμένος όχι μόνο δεν κατάφερε να τους βάλει φυλακή, αλλά του ήρθε και μια... καμπάνα (παρέα με το κολλητάρι του τον Τόμπρα), καταδικαστική απόφαση από Ελβετικά δικαστήρια στα οποία ενάγοντες ήταν, η UNIGESTION SA, ανώνυμη εταιρεία που εδρεύει στη Γενεύη και η UNIGESTION HOLDING SA, ανώνυμη εταιρεία συμμετοχών που εδρεύει επίσης στη Γενεύη.

#CDS_Kammenos_Tobras

#Παπακυριακόπουλος Ανδρέας #Καμμένος Πάνος #KONTRA CHANNEL #CDS
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: