ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Άνγκελα Μέρκελ : Απάντηση σε Πετσάλνικο για το σχολικό κτίριο Μονάχου

Το γραφείο της Καγκελάριου Μέρκελ απάντησε στην επιστολή του πρώην Προέδρου της ελληνικής Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου σχετικά με το υπό ανέγερση σχολικό διδακτήριο στο Μόναχο.

Η Καγκελάριος ενημερώνει τον κ. Πετσάλνικο ότι παραπέμπει το θέμα στο καθ ύλην αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών από όπου θα λάβει και επί της ουσίας απάντηση.

Η απάντηση της Μέρκελ μπορεί να θεωρηθεί ως μια τυπική διαδικαστική ενέργεια, αλλά επίσης μπορεί να εκτιμηθεί θετικά με δεδομένο ότι στην επιστολή δεν επικαλείται την απόφαση του Δήμου του Μονάχου. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι κατά την επίσκεψη του Υπ. Εξωτερικών Στάινμάγιερ προ λίγων εβδομάδων στην Αθήνα έγιναν παρεμβάσεις για το θέμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και τον Πρωθυπουργό, ίσως αφήνει μια χαραμάδα ελπίδας για ανατροπή των δεδομένων προς μια θετική για την ελληνική πλευρά εξέλιξη.

ΠΗΓΗ

#Πετσάλνικος Φίλιππος #Άνγκελα Μέρκελ #Επιστολή #Σχολικό Κτίριο #Μόναχο #ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.