ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Γρηγοράκος Λεωνίδας : Διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ, λόγω φλερτ με Μητσοτάκη

Στη διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, προχωρά η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Γρηγοράκος, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε χαρακτηρίσει "θετικό" το γεγονός και μάλιστα είχε επιμείνει στην άποψή του όταν αποδοκιμάστηκε.
14/01/2016 | Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θέτει η Φώφη Γεννηματά τον βουλευτή Λακωνίας. 

Στη διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, προχωρά η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Γρηγοράκος, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε χαρακτηρίσει "θετικό" το γεγονός και μάλιστα είχε επιμείνει στην άποψή του όταν αποδοκιμάστηκε.

Μάλιστα είχε χαρακτηρίσει υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά, ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και είχε προσθέσει ότι η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου και πως ο ίδιος "κτυπά καμπανάκι".

Στον βουλευτή είχαν γίνει συστάσεις, ωστόσο ο ίδιος συνέχισε να κρατά την ίδια στάση, δείχνοντας ίσως τις προθέσεις του και για το μέλλον.

Η επίσημη ανακοίνωση

1. Έχουμε επανειλημμένα διακηρύξει με συλλογικές και ομόφωνες αποφάσεις μας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει εφεδρεία ή ουρά, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας.

2. Όποιος θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορούν να είναι προσάρτημα ή δορυφόρος της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει θέση στην κοινοβουλευτική μας ομάδα.

3. Ο κ. Γρηγοράκος με τις δηλώσεις του τη Δευτέρα και τις «προβλέψεις» του για δήθεν προσχωρήσεις βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Νέα Δημοκρατία, υπονόμευσε την ενότητα και συκοφάντησε συναδέλφους του βουλευτές.

Παρότι το γεγονός ότι όταν κλήθηκε για εξηγήσεις, ανασκεύασε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι παρερμηνεύτηκαν από δημοσιογράφους, επανέρχεται συνεχώς με νέες δηλώσεις και επιχειρεί συνειδητά να δημιουργήσει σύγχυση και κλίμα ηττοπάθειας στον πολιτικό μας χώρο.

4. Είναι σαφές ότι ο κ. Γρηγοράκος έχει κάνει την επιλογή του. Μπορεί να πάει όπου θέλει, όποτε θέλει. Εμείς δεν μπορούμε άλλο να παρακολουθούμε τις μεταμορφώσεις του από εβδομάδα σε εβδομάδα και από ημέρα σε ημέρα. Αρκετά πια.

5. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε ότι ο κος Γρηγοράκος δεν ανήκει πλέον στην Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

1 ΣΧΟΛΙΑ:

  1. Δηλητήριο Κεγκέρογλου για Γρηγοράκο : «Είναι συκοφάντης»

    15/01/2016 | Οργισμένα τα πνεύματα στο ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της διαγραφής του Λεωνίδα Γρηγοράκου με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να τον κατηγορεί για συκοφαντία και να λέει πως δεν διαγράφηκε για τις πολιτικές του απόψεις.

    «Ο κ. Γρηγοράκος δεν διαγράφηκε για τις απόψεις του. Αφού έδωσε τις εξηγήσεις και θεωρήθηκε λήξαν το θέμα συνέχισε να λέει ότι ένας, ή δύο, ή δεν ξέρω πόσοι από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενδέχεται να πάνε στο Μητσοτάκη. Αυτό είναι μια συκοφαντία και μια κατηγορία»

    Ο κ. Κεγκέρογλου κατηγόρησε επίσης τον κ. Γρηγοράκο ότι εδώ και δύο μήνες δεν προσέρχεται στις κομματικές διαδικασίες της παράταξης και είπε ότι την ώρα που δήλωνε σε μέσα ενημέρωσης για το ενδεχόμενο προσχώρησης βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη ΝΔ, συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος

    «Δεν προσέρχεται στη συνεδρίαση όπως κάνει τώρα δύο μήνες που δεν παρουσιάζεται και την ίδια ώρα έλεγε αυτή τη συκοφαντία χωρίς σεβασμό προς τους συναδέλφους» τόνισε.

    Ο κ. Κεγκέρογλου είπε ακόμα ότι ο κ. Γρηγοράκος είχε δώσει στα αρμόδια όργανα εξηγήσεις και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, αλλά την επόμενη μέρα επανέλαβε τις ίδιες δηλώσεις "περί αποχώρησης βουλευτών" στα μέσα ενημέρωσης.

    «Οι βουλευτές είναι συγκεκριμένοι. Είναι 15. Με τον ίδιο και την πρόεδρο 17 και πρέπει να μας πει Επειδή δεν μας είπε και συνέχισε και την επόμενη διαγράφηκε» κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.