ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Κολλιόπουλος Θανάσης : «Γι αυτό ίδρυσε νέο κόμμα…»

Ένας από τους (δεκάδες…) υποψήφιους για την προεδρία της… «κεντροαριστεράς», ο οποίος περιφέρεται πολιτικά εδώ και χρόνια,  διερωτήθηκε γιατί έκανε κόμμα ο Παπανδρέου, αφού όσο ήταν στο ΠΑΣΟΚ ( αφότου έφυγε από πρωθυπουργός) ψήφιζε με τη γραμμή του κόμματος, άρα συμφωνούσε σε όλα.

Επειδή όμως στην πολιτική η προπαγάνδα γίνεται με τον πιο υποδόριο τρόπο και βασίζεται στη χιονοστιβάδα της υπερπληροφόρησης από την οποία δεν μένει τίποτα, ας υπενθυμίσουμε το εξής: ο Γιώργος Παπανδρέου δεν συμφωνούσε σε όλα. Ήξερε όμως πότε να διαφωνήσει ανοιχτά και πότε να σιωπήσει για να μην φανεί ότι έχει σκοπιμότητες. Και διαφώνησε δυο φορές με την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη έγινε το 2013, όταν δεν ψήφισε στη ψηφοφορία για το νόμο με τον οποί οι σταθμοί αποκτούσαν ( με το άρθρο 18 του ν. 4208/2013) τη δυνατότητα να εκπέμπουν χωρίς άδειες και ψηφιακά. Η δεύτερη έγινε τον Μάρτιο του 2014, όταν καταψήφισε το άρθρο 2 του νόμου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με το οποίο το ΤΧΣ παρείχε τη δυνατότητα στους ιδιώτες να επαναγοράσουν μετοχές σε τιμές χαμηλότερες από την τιμή κτήσης τους από το δημόσιο.

Αυτές τις δύο διαφοροποιήσεις, σίγουρα, τις θυμούνται όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η απάντηση λοιπόν στο γιατί ίδρυσε νέο κόμμα εκεί πρέπει να αναζητηθεί, όπως και σε αρκετά άλλα. Αυτή η αλήθεια χαλάει τη σούπα της πολιτικής ορθότητας για την ανάγκη συμπόρευσης όλων με όλους, χωρίς αρχές. Και γι αυτό είτε αποσιωπούνται τέτοιου είδους τοποθετήσεις είτε παραποιούνται…

trustpress.gr

#Κολλιόπουλος Θανάσης #ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Κίνημα #tokinima.gr #kinima
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: