ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Πέμπτος νεκρός στη Μόρια

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών - Από το Γραφείο Τύπου και με αφορμή την τραγική ανακοίνωση πέμπτου νεκρού στο hotspot της Μόριας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως υπάρχει πέμπτος νεκρός στο hotspot της Μόριας, ενώ ο συγκάτοικος του νοσηλεύεται στην εντατική. Η Μόρια, είναι μία από τις δύο μονάδες φιλοξενίας που λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπό την εποπτεία του κ. Μουζάλα, βάσει ΦΕΚ.

Ένα ακόμα θύμα της άρνησης της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα αυτονόητα.

Ένα ακόμα θύμα μετά τις ψευδείς δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού για ολοκληρωμένες διαδικασίες για το χειμώνα.

Ένα ακόμα θύμα μετά την ανασκευή των ψευδών δηλώσεων και την υπόσχεση για άμεση προστασία των προσφύγων από το κρύο.

Ένα ακόμα θύμα, παρά τις ηχηρές παρεμβάσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αλλά και της ΕΕ, με τις οποίες υπογράμμισαν τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης, καλώντας την κυβέρνηση να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

Ένα ακόμα θύμα παρά την κατακραυγή της ελληνικής κοινής γνώμης, για τους προηγούμενους θανάτους που σημειώθηκαν, πάλι στη Μόρια, την ώρα που οι διαθέσιμοι ευρωπαϊκοί πόροι μένουν αναξιοποίητοι από το χειμώνα του 2015!

Καλούμε για μία ακόμη φορά τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα, ώστε, αν μη τι άλλο να υπάρξουν τα δέοντα για την προστασία όσων παραμένουν εκτεθειμένοι στην ανικανότητα της κυβέρνησης.

Αναμένουμε το πόρισμα της αυτονόητης εισαγγελικής παρέμβασης και τον καταλογισμό όλων των ευθυνών.

ΥΓ: Ελπίζουμε, να μην ακούσουμε από την κυβέρνηση ότι πάλι φταίνε άλλοι, δηλαδή, η ΕΕ. Η ΕΕ έχει ευθύνες και μάλιστα μεγάλες, όπως έχει επισημάνει το ΚΙΝΗΜΑ πολλές φορές, αλλά η κυβέρνηση με τη στάση της από την πρώτη στιγμή, φροντίζει να τις καθιστά ήσσονος σημασίας. Όπως και σε όλα τα άλλα ζητήματα.

#ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Μόρια #Μουζάλας Γιάννης
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: