ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Πολιτικά άστεγοι;

Η ώρα της στέγασης των πολιτικά άστεγων πολιτών έφτασε. Όλες  και όλοι όσοι αισθάνονται προδομένοι από την πρόσκαιρη μετάλλαξη του κινήματος της σοσιαλδημοκρατίας  σε εταίρο της  λαϊκής δεξιάς μπορούν πλέον να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο, στο δικό τους «σπίτι».

Σήμερα, που οι «ψεκασμένες» θεωρίες χάνουν την ισχύ τους και όλο και περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα νεφέλωμα που αποσκοπούσε στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης και στη δημιουργία «φαντασμάτων» και ενόχων, που αντιλαμβανόμαστε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι δεν υπάρχουν «μαγικές» λύσεις και αυτόφωτοι «μεσσίες», σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να στηρίξουμε την προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Να συμπράξουμε στην κατάργηση του πελατειακού κράτους, στην εδραίωση του ορθού λόγου, της αξιοκρατίας και στη δημιουργία ενός Εθνικού σχεδίου βάσει του οποίου θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στη χώρα μας και το οποίο επιτέλους θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση, με γνώμονα τις ανθρώπινες αξίες και όχι μόνο την αξία της ύλης.

Ας ξεφύγουμε από την αδράνεια που μας οδηγεί η απογοήτευσή μας και τα προβλήματά μας, ας αφήσουμε στο παρελθόν τις γενικεύσεις του «όλοι ίδιοι είναι», ας στηρίξουμε το νέο εγχείρημα στο οποίο πρέπει να συμμετέχουν όλοι, παλαιοί και νέοι, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας εργαστούμε για τη σύμπραξη όλων εκείνων που δεσμεύονται να μεταλλάξουν την Ελληνική κοινωνία σε μια κοινωνία αξιών και ίσων ευκαιριών, στην οποία προτεραιότητα έχει ο Πολίτης.

Από τα λάθη μας μάθαμε, από τη λήθη μας χάσαμε. Ας είναι η πίστη στις αξίες μας και οι πράξεις μας ο οδηγός μας.

#Ερμής
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: