ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

«Θα μείνουμε αμέτοχοι;»

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών - Από το Δίκτυο Γυναικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στο «Καφέ της Μελίνας», εκδήλωση του Δικτύου Γυναικών με θέμα:

«Οι γυναίκες στη διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Θα μείνουμε αμέτοχοι;»

Είναι επίκαιρο το Γυναικείο Κίνημα σήμερα;

Μας αφορά η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο διεθνές περιβάλλον;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που συζητήθηκαν στη χθεσινή, πρώτη για τη νέα χρονιά, εκδήλωση του Δικτύου Γυναικών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με θεματικές παρουσιάσεις οι Τομείς Δικαιοσύνης, Χρηματοδοτικών Εργαλείων, Καινοτομίας, Νέας Γνώσης για την Αγροτική Πολιτική, Περιβάλλοντος και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως και το Δίκτυο Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Σήμερα που τα ανθρώπινα δικαιώματα απειλούνται από τον υπερσυντηρητισμό, το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία, η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή και απαιτούμε το αυτονόητο: «Ίσα δικαιώματα για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη».

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, δεν δικαιούμαστε να είμαστε αμέτοχοι στον ανθρώπινο πόνο, τη δυστυχία, την κατηφόρα που δεν έχει τέλος.

Εμείς στο ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών υποστηρίζουμε το δικαίωμα των γυναικών , αλλά και κάθε πολίτη στην Ελευθερία, την Ισότητα, την Αξιοπρέπεια και τη Δικαιοσύνη.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα ανεξάρτητα από φύλο, θρησκεία, καταγωγή, εκπαίδευση, οικονομική κατάσταση ή σεξουαλική ταυτότητα.

Με τη συμμετοχή μας σε δίκαιους κοινωνικούς αγώνες για δημοκρατικές αξίες μπορούμε να προωθήσουμε προοδευτικές – ριζοσπαστικές αλλαγές που τόσο πολύ χρειάζεται η κοινωνία μας σήμερα.

#ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Δίκτυο Γυναικών
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: