ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Καληνύχτα Ελλάδα

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών - Από τον Τομέα Ναυτιλίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στην περήφανη Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από αύριο θα μείνουν χωρίς ίντερνετ 125 λιμενικές υπηρεσίες διότι λήγει η σύμβαση με τον ανάδοχο. Οι διαδικασίες για την υλοποίηση νέας διαγωνιστικής διαδικασίας δρομολογήθηκαν μόλις πρόσφατα και δεν μπορούν να ολοκληρωθούν πριν τα τέλη Μαρτίου (στην καλύτερη περίπτωση).

Έως τότε, όχι απλώς δεν θα έχουν πρόσβαση στις εσωτερικές εφαρμογές του Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αλλά δεν θα μπορούν ούτε καν να στείλουν σήμα στις κεντρικές υπηρεσίες και τα λιμεναρχεία.

Η λύση που προτείνεται στις υπηρεσίες, είναι η μετακίνηση στελεχών στην Προϊσταμένη Λιμενική Αρχή – που μπορεί να απέχει 100 χλμ. ή να βρίσκεται σε άλλο νησί – για να έχουν τουλάχιστον πρόσβαση στην εσωτερική αλληλογραφία!

Στο Υπουργείο των κ.κ. Δρίτσα και Κουρουμπλή, στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα, της περηφάνιας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του ό,τι να’ναι… Καληνύχτα…

ΥΓ: ας αντιληφθούν, επιτέλους, οι αρμόδιοι, την κρισιμότητα των στιγμών.

#ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Τομέας Ναυτιλίας
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: