ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Λιάτσος Αιμίλιος : «Την εποχή των μνημονίων, είχαμε δέκα χιλιάδες αυτοκτονίες»

Αν μιλάει σαν "στημένος", συμπεριφέρεται σαν "στημένος" και μοιάζει για "στημένος", να μην έχεις καμμία αμφιβολία: ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ!
Kontra24, 15/02/2017 - 

Αν μιλάει σαν "στημένος", συμπεριφέρεται σαν "στημένος" και μοιάζει για "στημένος", να μην έχεις καμμία αμφιβολία: ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ!

Σε ακόμη μία εκπομπή λοιπόν, τη χθεσινή (15/02/2017), ο Αιμίλιος Λιάτσος πέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές και έσπασε όλους τους κώδικες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σε ένα ακόμη ακατάσχετο παραλήρημα, έβγαλε στην επιφάνεια όλο το μένος και το μίσος, το δικό του αλλά και των αφεντικών του, για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σε άλλη μία εκπομπή, στην οποία φρόντισε να γίνει "αρένα" την ώρα που σχολίαζε ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (χθες ήταν ο κ.Πανταζής), έκανε επίδειξη κακής φιλοξενίας και έβγαλε στην επιφάνεια το κομμάτι του εαυτού του στο οποίο πρωτοστατούν η αγένεια, η ασέβεια και η χυδαιότητα.

Και σαν συμπλήρωμα σε όλο αυτό τον οχετό της.... ρητορικής του, κέρασε και το "κοινό του" με ένα κερασάκι ακροδεξιάς ή ακροαριστερής προέλευσης : «Την εποχή των μνημονίων, είχαμε δέκα χιλιάδες αυτοκτονίες», είπε!

Μάλιστα!

Χωρίς να δώσει στοιχεία για την πηγή της...πληροφορίας και χωρίς αναστολές, πέταξε χολή και λάσπη, παίζοντας με τη νοημοσύνη, τις αγωνίες και τις ανησυχίες του τηλεοπτικού κοινού για άλλη μία φορά, μόνο και μόνο για να κερδίζει τις εντυπώσεις...(καημένο...παιδί).

Προσωπικά, μου δίνει την εντύπωση πως θέλει να γίνει Λαζόπουλος στη θέση του Λαζόπουλου, αλλά μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι το πόσο χαμηλά είναι αυτή τη στιγμή ο Λάκης και πόσο κοντά είναι στο πάτο.

Στο πάτο που προόριζε για τον Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργάτες του...

Στο πάτο, που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχει...συνωστισμό σε λίγο καιρό...

υγ 1 : Σε αυτή την εκπομπή ο κ. Λιάτσος "διόρθωσε το λάθος" που είχε κάνει σε άλλη εκπομπή του, σχετικά με τη περίοδο που έφυγε ο Χριστοφοράκος από την Ελλάδα...

υγ 2 : Το 2014 είχαμε 20 αυτοκτονίες λιγότερες από το 2013 - Δεν βγαίνει ο λογαριασμός μάστορα...

υγ 3 : Οι συμπεριφορές "τύπου Λιάτσου", είναι η καλύτερη απόδειξη, πως τελικά, πετροβολούν, μόνο τα δέντρα τα οποία μπορούν να καρπίσουν.....

#Archi Damos


ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: