ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Ηράκλειο : Συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία του ΚΙΝΗΜΑτος

Στην αίθουσα στο ξενοδοχείο «ΑΤΡΙΟΝ», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η Νομαρχιακή Ολομέλεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ηρακλείου, παρουσία του πρώην Υπουργού και στελέχους του Κινήματος κ.Μιχάλη Καρχιμάκη, κατά την οποία συγκροτήθηκε και η Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος, ενώ ακολούθησε και η κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά.

«Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας Δήμου Ηρακλείου του Κινήματος, κ.Χρήστος Στρατάκης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το θετικό και ενωτικό κλίμα που διαμορφώνεται, καθώς ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις και τη συμπόρευση του Κινήματος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, δημιουργούνται νέα δεδομένα για την Κεντροαριστερά, δεδομένα που βάζουν σε δεύτερη μοίρα τυχόν διαφορές του παρελθόντος και συστρατεύουν όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στη στρατηγική της οριστικής, της εκ βάθρων Αλλαγής της χώρας. Και κυρίως τώρα που οι μύθοι των Τσίπρα-αλλά και Σαμαρά παλαιότερα-κατέρρευσαν, τώρα που ο κόσμος αναζητά πολιτικούς των οποίων τα λόγια συμβαδίζουν με τα έργα και τα έργα συμβαδίζουν με τα λόγια. Τώρα είναι η ώρα να εμπιστευτεί ξανά όσους έβαλαν πρώτα την Ελλάδα και τους πολίτες της, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Από την πλευρά του ο κ.Καρχιμάκης στον χαιρετισμό του, επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει πλέον αυταπάτες, ψέμματα και εξουσιοδοτήσεις σε δήθεν σωτήρες και μεσσίες, που υποθηκεύουν το µέλλον της χώρας. Και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ώντας αυτόνομο μέσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, μπορεί να εκφράσει ακριβώς αυτή την κρίσιμα μάζα που απαιτείται για να κατανοηθεί από όλους το διακύβευμα για τη χώρα που είναι η εκ βάθρων Αλλαγή της Ελλάδας.

Στο ζωηρό και γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι δυστυχώς μέχρι σήμερα, οι πολιτικές δυνάμεις επέλεξαν να υπηρετήσουν το πελατειακό κράτος και δεν επέτρεψαν να επικρατήσει μεταρρυθμιστικό πνεύμα στην Ελλάδα, όπως έγινε επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου οπότε και επινοήθηκε, θεσμοθετήθηκε και υλοποιήθηκε πλήθος ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που όχι μόνο εξοικονόμησαν δημόσιο χρήμα αλλά και έβαλαν τέλος σε παρασιτισμούς και αβελτηρίες στο κράτος.

Κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας αναδείχθηκε, ύστερα από διαβούλευση, η Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία Ηρακλείου του Κινήματος, την οποία απαρτίζουν οι:

Αϊνατζόπουλος Βάϊος, Βολανάκη Έφη, Δαμουλάκης Μιχάλης, Ζερβάκης Μανόλης, Θεοδωράκης Γιώργος, Καρατζάς Βαγγέλης, Καροφυλάκης Μανόλης, Μακρυγιωργάκης Μανόλης, Μαρτιμιανάκης Νίκος, Μηλιός Λευτέρης, Μηναδάκης Νίκος, Μπελιδάκης Νίκος, Παπαδάκη Σοφία, Πλευράκης Μιχάλης, Σκουλάς Γιώργος, Σκουλάς Μανόλης, Σταματάκης Γιώργος, Στρατάκη Κωστούλα, Στρατάκης Χρήστος, Χαριτάκης Γιώργος και Ψηλομανουσάκη Βάσω.

Τέλος, της διαδικασίας ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Κινήματος, όπου το φλουρί έπεσε στο κομμάτι για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώ όλοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για τη νέα χρονιά.

Η Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες και θα αποφασίσει για περαιτέρω δράσεις εξωστρέφειας και διαλόγου με την κοινωνία», αναφερει η ανακοινωση.

Επίσης, συνέντευξη έδωσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στην εκπομπή "LIVE με την Αντιγόνη" στην τηλεόραση Creta (tvCreta)

#ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Ηράκλειο #Καρχιμάκης Μιχάλης #tvCreta



ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: