ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Αντετοκούνμπο Γιάννης : Μυθική πρωτιά!

Ο Έλληνας φόργουορντ κυματίζει ψηλά την ελληνική σημαία στο ΝΒΑ γράφοντας τη δική του ιστορία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και κάνει τους ειδικούς του ΝΒΑ να παραμιλάνε!
The Greek Freak |

Ο Έλληνας φόργουορντ κυματίζει ψηλά την ελληνική σημαία στο ΝΒΑ γράφοντας τη δική του ιστορία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και κάνει τους ειδικούς του ΝΒΑ να παραμιλάνε!

Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, η βελτίωση του ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Φέτος πραγματοποίησε μια πραγματικά μαγική χρονιά και κατάφερε να ξαναφέρει την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς, στα πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας.

Πώς το κατάφερε αυτό; Μα φυσικά κάνοντας κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ΝΒΑ

Συγκεκριμένα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που κατάφερε να δει το όνομά του γραμμένος στους 20 καλύτερους σκόρερ, στους 20 καλύτερους ριμπάουντερ, στους 20 καλύτερους πασέρ, στους 20 καλύτερους «κλέφτες» και στους 20 καλύτερους «μπλοκέρ» της λίγκας!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ο Γιάννης το έκανε πραγματικότητα!

Πιο συγκεκριμένα:

14ος στον πίνακα των σκόρερ με 1.832 πόντους

15ος στον πίνακα των ριμπάουντερ με 698 ριμπάουντ.

19ος στον πίνακα των πασέρ με 433 ασίστ

8ος στον πίνακα των «κλεφτών» με 131 κλεψίματα

5ος στον πίνακα των μπλοκέρ με 151 τάπες

Και όλα αυτά τα πέτυχε σε ηλικία 22 ετών.

Μεγαθήρια του παγκόσμιου μπάσκετ, θρύλοι που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας, δεν έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο all around basket.

#Antetokounmpo Giannis #Milwaukee Bucks #NBA #GiannisAnteDUNKounmpo
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: