ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Λουμάκος Παναγιώτης : Ο πτέραρχος που βίαζε την ανάπηρη κόρη τής αδελφής του!!!

Λουμάκος Παναγιώτης : Ο πτέραρχος που βίαζε την ανάπηρη κόρη τής αδελφής του!!!
Ο 70χρονος ημεδαπός είναι πατέρας και παππούς με 4 εγγόνια... 

Η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του απόστρατου πτέραρχου, πατέρα και παππού 4 εγγονών και βιαστή της 34χρονης κόρης της αδελφής του, η οποία είναι άτομο με αναπηρία.

Ο Παναγιώτης Λουμάκος, γεννηθείς το 1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, συνελήφθη στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό.

Σε βάρος του 70χρονου ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνία», αναφέρει ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ιστοσελίδα της...

Η Ν.Δ. διέγραψε άμεσα τον βιαστή πτέραρχο ε.α.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. μόλις έγινε γνωστό ότι ο πτέραρχος εν αποστρατεία Παναγιώτης Λουμάκος (φωτό) συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βιάζει την ανάπηρη 34χρονη ανιψιά του, η οποία πάσχει από σοβαρή νοητική υστέρηση. Ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας διαγράφηκε κατευθείαν από το κόμμα.

Ο 70χρονος πτέραρχος ε.α., τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του οποίου διέταξε ο εισαγγελέας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, υπήρξε ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στις Αχαρνές, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που στήριζε το κόμμα.

Η σύλληψη του πτεράρχου, που είναι παντρεμένος και παππούς τεσσάρων εγγονιών, έγινε έπειτα από καταγγελίες που οδήγησαν τους άνδρες της Ασφάλειας στο σπίτι του στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν τον έπιασαν απ’ αυτοφώρω να βιάζει το παιδί της αδελφής του! Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ενημέρωση 10/12/2019 : Αποφυλακίστηκε ο 70χρονος “γαλάζιος” Παναγιώτης Λουμάκος

Το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής τής Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις Αχαρνές, αποφυλακίστηκε με αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να οριστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό στο εφετείο.

Μάλιστα του επιβλήθηκαν και οι αυτονόητοι περιοριστικοί όροι-χάδι : Να δίνει το «παρόν» στο αστυνομικό τμήμα Μενιδίου, να μη μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να μην επιδιώξει σε καμία περίπτωση να ξαναπλησιάσει την κόρη της αδελφής του...
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.