ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Χατζηνικολάου Νίκος : Πόρισμα βόμβα για χρέη στο δημόσιο

Τις επιχειρηματικές μεθόδους των μετόχων του Real Group και τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Όμιλος των Χατζηνικολάου-Κουρή, αποκάλυψε το περίφημο πόρισμα της Εξεταστικής για τα Δάνεια στα ΜΜΕ.
Παπαχρήστος Γιώργος, ΤΑ ΝΕΑ |

Τις επιχειρηματικές μεθόδους των μετόχων του Real Group και τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Όμιλος των Χατζηνικολάου-Κουρή, αποκάλυψε το περίφημο πόρισμα της Εξεταστικής για τα Δάνεια στα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, βάσει του πορίσματος ο Real Group ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν ξένα κεφάλαια, δηλαδή κατ΄εξοχήν δάνεια.

Έτσι έφτασε σήμερα το Real Group να χρωστάει στο Δημόσιο και στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ όπως αναφέρει το πόρισμα.

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργος Παπαχρήστος, αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει στη στήλη το «Στίγμα» :

“...Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Όχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Άλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν.

Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ.

Και ότι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα.

Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν….

Επίσης, εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν – ένα δράμα δηλαδή.

Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του: αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον (με δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ) Αnt1… (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπό την αίρεση ότι ο Αnt1 θα πάρει άδεια…“.

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί Κουρής και Χατζηνικολάου στήριξαν με τόσο πάθος τους μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ για να γίνουν κυβέρνηση.

Κάπου τα συμφώνησαν, κάπου τα βρήκαν. Και προφανώς, κάπου τα χάσανε στο δρόμο, αλλά μην ανησυχείτε, όλα για καλό (τους) γίνονται: Χατζηνικολάου και Κουρής θα εκβιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με αποκαλύψεις σε περίπτωση που δεν τους διευκολύνει με τα δανειάκια τους, ενώ από την άλλη η Κουμουνδούρου θα τους εκβιάζει με τα δανειάκια τους, αν δεν κάνουν φιλοκυβερνητική δημοσιογραφία.

Άλλωστε, γνωρίζει από αυτά ο πάντα "έγκυρος" Νίκος Χατζηνικολάου.

Μέχρι και τον...μάνατζερ ράγκμπι από το Survivor είχε καλεσμένο στην εκπομπή του, να θέτει ερωτήσεις σε πολιτικούς, δηλώνοντάς τον ως Δημόσιο Υπάλληλο!Τα πάντα εν σοφία εποίησε όπως βλέπετε, ο τραγοπόδαρος θεός της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας.

#REAL GROUP #Παπαχρήστος Γιώργος #ΤΑ ΝΕΑ #eyedoll.biz #Χατζηνικολάου Νίκος
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: