ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Σαμαράς Αντώνης : «Να αφουγκραστούμε τους Αγανακτισμένους»

Συναίνεση για συνέχιση της ίδιας αδιέξοδης πολιτικής δεν πρόκειται να δώσουμε, τόνισε πριν απο λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και τόνισε μεταξύ άλλων:
30/05/2011 | 

Συναίνεση για συνέχιση της ίδιας αδιέξοδης πολιτικής δεν πρόκειται να δώσουμε, τόνισε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και τόνισε μεταξύ άλλων:

Συναίνεση για Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και Επανεκκίνηση της Οικονομίας, όση θέλετε. Αυτή την αλλαγή οικονομικής πολιτικής ζητάει ο Ελληνικός λαός. Αλλαγή πολιτικής και Αξιοπρέπεια. Αυτό ζητούν  οι συμπολίτες μας που μαζεύονται πια στις πλατείες. Ας τους αφουγκραστούμε! 

Ξέρετε ποιους εννοώ: Αυτούς που μαζεύονται κάθε μέρα και δηλώνουν «αγανακτισμένοι». Είναι κάτι παραπάνω από αγανακτισμένοι: είναι απελπισμένοι! Αλλά το κίνημα τους είναι ειρηνικό, ακομμάτιστο, ενωτικό και πανεθνικό. Είναι όλοι ενωμένοι. Δεν είναι κομματικά μπλοκ. Κρατάνε ελληνικές σημαίες. Μόνο ελληνικές σημαίες! Όπως πάντα ο λαός στις δύσκολες στιγμές του, πυκνώνει τις τάξεις του γύρω από τη σημαία του που εκφράζει ενότητα και αγώνα. Σε αυτούς οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική.
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.