ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

«Επίκαιρα» : Αποκαλύπτουν σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή

Με μια αποκάλυψη κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα» που αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα  οποία δημοσιεύει το περιοδικό, το σχέδιο είχε την κωδική ονομασία «Πυθία 1» και φέρεται να εκπονήθηκε από  «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και να ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο».
16/06/2011 | 

Με μια αποκάλυψη κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα» που αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα  οποία δημοσιεύει το περιοδικό, το σχέδιο είχε την κωδική ονομασία «Πυθία 1» και φέρεται να εκπονήθηκε από  «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και να ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο».

Όπως προκύπτει από το άκρως απόρρητο έγγραφο με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009) που δημοσιεύει το περιοδικό, τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κ. Π. Παυλόπουλος και Χ. Μαρκογιαννάκης αντίστοιχα, είχαν ενημερωθεί ότι μία «ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα ατόμων της FSB, δηλαδή της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».

Αιτία του σχεδίου δολοφονίας, ήταν σύμφωνα με το περιοδικό οι κινήσεις του Καραμανλή στην ενεργειακή αλλά και εξωτερική και οικονομική πολιτική οι οποίες ενοχλούσαν τους Αμερικανούς αλλά και άλλους συμμάχους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού τοποθετείται χρονικά στο πενθήμερο 20 και 25 Απριλίου 2008, στη λεωφόρο Κηφισίας όπου σύμφωνα με το έγγραφο από τις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες που κοινοποιήθηκε στον Κώστα Καραμανλή  «τα άτομα του κλιμακίου της “ομάδας Εργασίας“ της FSB που συμμετείχαν στην αναφερόμενη εμπλοκή ήταν τέσσερα, ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο, άοπλα, γυμνασμένα, μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου, που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής».

Το σχέδιο είχε -κατά τα "Επίκαιρα"- σκοπό την αλλαγή της ενεργειακής πολιτικής της χώρας και περιελάμβανε τέσσερα σημεία: Την πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιήθηκε με την υπόθεση του Βατοπεδίου, την επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υποβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας, την κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την κοινωνική αναταραχή και τα εμπόδια στην εξωτερική πολιτική.
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.