ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Πολύδωρας Βύρων : «Γέμισαν Μεσσήνιους τη Βουλή και το Μουσείο της Ακρόπολης»

Μετωπική επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά τον οποίο ναι μεν δεν κατονομάζει αλλά φωτογραφίζει με απόλυτη ευκρίνεια εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του με τίτλο «Κατά Κηνσόρων».
22/09/2012 | Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής για όλους και για όλα...

Μετωπική επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά τον οποίο ναι μεν δεν κατονομάζει αλλά φωτογραφίζει με απόλυτη ευκρίνεια εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του με τίτλο «Κατά Κηνσόρων».

Ο κ. Πολύδωρας στην ουσία υπεραμύνεται της απόφασής του να διορίσει την κόρη του στο γραφείο του στη Βουλή, ως μετακλητής υπαλλήλου ενώ παράλληλα εκφράζει την πικρία του γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν τον επέλεξε μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής.

Το απόσπασμα που αναφέρεται στον πρώην πρωθυπουργό είναι ξεκάθαρο:

«Και μια και τό'φερε η κουβέντα, πως δεν χάλασε η εθνική και παγκόσμια τάξη και ηθική όταν το 2009 υπουργοί και μάλιστα ένας «ευαίσθητος»σε ένα ευαίσθητο και λεπτό υπουργείο διόριζε μόνιμους μάλιστα υπαλλήλους με απόλυτη «αξιοκρατία», οι οποίοι είχαν μεταξύ τους ένα κοινό «αξιοκρατικό» χαρακτηριστικό, ότι κατήγοντο από τον τόπο εκλογής του «αδιάφθορου» υπουργού; Δεν ήταν τότε κρίση; Ή το 2012, όταν διόρισε δεκαπέντε ή και περισσότερους μετακλητούς στη Βουλή με τα αυτα προσόντα καταγωγής, ο ίδιος «αντιφαύλος» πολιτικός, υπό άλλη ιδιότητα τώρα; Δεν είναι γι' αυτούς τους διορισμούς κρίση και ανεργία στη χώρα; Μόνο για εμένα και τη θυγατέρα μου;»

Και ο κ. Πολύδωρας καταλήγει τη συγκεκριμένη αναφορά:

«Δεν παριστάνω τον Αγαμέμνονα, ούτε διανοούμαι να θυσιάσω τη Μαργαρίτα μου. Δεν έκανα τίποτα παράνομο και τίποτα ανήθικο. Δεν θυσιάζω την άξια συνεργάτιδά μου. Δεν γίνομαι «θυσιαστής» της θυγατέρας μου για οποιουσδήποτε λόγους».

#Πολύδωρας Βύρωνας
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: