ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Πολύδωρας Βύρων : Υπέρ της συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή

Υπέρ της συνεργασίας ακόμη και με τη Χρυσή Αυγή τάχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
01/07/2013 | 

Υπέρ της συνεργασίας ακόμη και με τη Χρυσή Αυγή τάχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

«Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πώς να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πώς να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πολύδωρας.

Ερωτηθείς στη συνέχεια εάν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία ακόμη και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής απάντησε: «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από ένα εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης».

«Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου;», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις αναφορές κ. Πολύδωρα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, έκανε λόγο από την πλευρά της για «περίεργη δήλωση».

«Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί», πρόσθεσε.

Δηκτικό ήταν στο μεταξύ το σχόλιο της Κουμουνδούρου. «Μία ημέρα μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ ο κ. Πολύδωρας ανέλαβε το έργο της αποσαφήνισης του περιεχομένου της. Φαίνεται πως από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία η ‘Νέα Ελλάδα’ θα χτιστεί χέρι χέρι με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελικώς ο κ. Πολύδωρας είναι εκτός γραμμής ή η επίσημη ρητορική και πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ευλόγως οδηγεί σε τέτοιου είδους συμπεράσματα;», διερωτήθηκε.

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως αυτά εκφράστηκαν σήμερα με τις δηλώσεις Πολύδωρα».

«Η μόνη σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτούς τους ολετήρες του Ελληνισμού είναι ο μέχρις εσχάτων αγώνας για την έξωσή τους από την πολιτική ζωή της χώρας».

Μεταξύ άλλων, σημειώνει πως η Χρυσή Αυγή «φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή», ενώ μιλά για «πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης». 

Υποστηρίζει επίσης πως «η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα, έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής».

ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.