ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Βελιγράδι 2017 : Παγκόσμια πρωταθλήτρια η εθνική νέων στην υδατοσφαίριση

Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται η εθνική ομάδα Νέων Ανδρών του πόλο νικώντας σε έναν δραματικό τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος την Κροατία.

Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται η εθνική ομάδα Νέων Ανδρών του πόλο νικώντας σε έναν δραματικό τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος την Κροατία.

Το ματς κρίθηκε στα πέναλτυ, ενώ η εθνική έκανε ανατροπή από το -3 στο ματς και ισοφαρίστηκε 1" πριν το τέλος.

Η εθνική δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 γκολ να κυνηγά την Κροατία. Χωρίς καλές επιλογές στον παίκτη παραπάνω και με δυσκολία στην επίθεση η Κροατία έφτασε στα μέσα του γ 8λέπτου στο +3 (2-5).

Κάπου εκεί οι παίκτες του Λοράντου έβγαλαν πείσμα και πάθος και πέτυχαν να ισοφαρίσουν παίζοντας εξαιρετική άμυνα ακόμη και στον παίκτη παραπάνω (4/13 για τους Κροάτες), παρότι και τα δικά μας ποσοστά δεν ήταν καλά (4/10).

Ο Νικολαΐδης από τη θέση του φουνταριστού 50" πριν το φινάλε έφερε για πρώτη φορά την εθνική μπροστά με 7-6, με τους διεθνείς να βγάζουν 2 φορές άμυνα σε παίκτη παραπάνω, αλλά να δέχονται γκολ σε μακρινό σουτ  των Κροατών 1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος.

Η τύχη όμως ήταν με την Ελληνική ομάδα, αφού το 2ο πέναλτυ του Λάζιτς σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ οι διεθνείς δεν έχασαν κανένα (Τρούλος, Παπαναστασίου, Γαρδίκας, Μασμανίδης) με τον Γκιουβέτση να εκτελεί το καθοριστικό 5ο πέναλτυ για το 5-3 (12-10).

Τα 8λεπτα: 1-2, 2-4 (1-2), 4-5 (2-1), 7-7 (3-2) / 12-10 (πεν)

Τα γκολ της εθνικής: Γαρδίκας 2, Παπαναστασίου, Τρούλος, Μασμανίδης, Γκιουβέτσης, Νικολαΐδης.

Αυτό είναι το 2ο χρυσό για την εθνική ομάδα, μετά το 2001, όταν και πάλι είχαμε κερδίσει στην Κων/λη την Κροατία. Στο μικρό τελικό η Σερβία κέρδισε 12-11 την Ουγγαρία (Ζήστε ξανά τον τελικό και την απονομή στην εθνική ομάδα).

FINA World Men's Junior Water Polo Championships 2017
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.