ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών | Από το Γραφείο Τύπου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών | Από το Γραφείο Τύπου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Δυστυχώς η Ελλάδα ζει για ακόμη μία φορά μέρες του «στρατηγού άνεμου». Πύρινη καταστροφή, που αντιμετωπίζεται χωρίς κανέναν ουσιαστικό σχεδιασμό, με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα  να προβαίνει σε απλές διαπιστώσεις, την περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου  εξαφανισμένη και τον Πρωθυπουργό να παρεμβαίνει μέσω twitter.

Στον πόνο και την καταστροφή που απλώς παρακολουθούν,  στήνουν – μιμούμενοι ακόμη και σε αυτό την διακυβέρνηση Καραμανλή – την πολιτική τους επιβίωση με σενάρια συνωμοσιολογίας. Η ανικανότητα διαχείρισης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  ακόμη και στον τομέα αυτό, καταδεικνύει περίτρανα την ανεπάρκειά τους σε μείζονα ζητήματα της χώρας.

Δύναμη στους πληττόμενους πολίτες και επιτέλους αφύπνιση  στους αρμόδιους της κυβέρνησης έστω και τώρα.

#tokinima
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

1 ΣΧΟΛΙΑ:

  1. Γεννηματά Φώφη : «Η σκέψη μας στους πυροσβέστες και τους πολίτες που δοκιμάζονται»

    Στις καταστροφικές πυρκαγιές αναφέρθηκε στο μήνυμα της για το Δεκαπενταύγουστο η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

    Μνεία στους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους πολίτες που δοκιμάζονται από τα πύρινα μέτωπα σε όλη την χώρα έκανε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε ανάρτηση της στο facebook με ευχές για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου.

    «Κάθε γωνιά της Ελλάδας γιορτάζεις σήμερα στέλνοντας μήνυμα δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Αυτές τις ώρες η σκέψη μας παραμένει στους πολίτες που δοκιμάζονται, στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν ακόμη τη μάχη με τη φωτιά.

    Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!», έγραψε ειδικότερα στον προσωπικό της λογαριασμό ή κ.Γεννηματά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.