ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Πέρασε τροπολογία για φοροαπαλλαγή σε Ιερές Μονές του Αγίου Όρους

Δεκτή έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τη βουλευτική τροπολογία που προβλέπει αναδρομική φορολογική απαλλαγή ακινήτων των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους από υποθέσεις που εκκρεμούν.

Δεκτή έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τη βουλευτική τροπολογία που προβλέπει αναδρομική φορολογική απαλλαγή ακινήτων των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους από υποθέσεις που εκκρεμούν.

Την τροπολογία κατέθεσαν οι βουλευτές, Πάνος Σκουρολιάκος (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) και Γιάννης Σαρίδης (Ένωση Κεντρώων) με την οποία ζητούσαν να απαλλαγούν φορολικά  από παλαιές επιβαρύνσεις για Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (ΦΜΑΠ) και  Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ) σε εκκρεμείς υποθέσεις ακινήτων οι Ιερές Μονές Αγίου Όρους, εντός ή εκτός αυτού.

Η τροπολογία είχε ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Η τροπολογία είχε κατατεθεί και την προηγούμενη εβδομάδα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών αλλά η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου  αν και είχε τοποθετηθεί θετικά, τελικά δεν την ενσωμάτωσε  στο νομοσχέδιο.

Οι βουλευτές την επανέφεραν καταθέτοντας τη ρύθμιση στο νομοσχέδιο  για τις τηλεοπτικές άδειες. Η τροπολογία έγινε δεκτή από τον υπουργό Νίκο Παππά και υπερψηφίστηκε.

#ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

* Όταν η...."αντίΧριστη" Κυβέρνηση του Γ..Α. Παπανδρέου καταργούσε τη φοροαπαλλαγή ιερών ναών, μητροπόλεων και ιερών μονών, συμπεριλαμβανομένων των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους για τα εισοδήματα από εκμίσθωση κτισμάτων και γαιών των νομικών αυτών προσώπων
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.