ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Καμμένος Πάνος : Καταδικάστηκε μετά από αγωγή του Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντία

Νέα καταδίκη για τον υπουργό Άμυνας.
Νέα καταδίκη για τον υπουργό Άμυνας. 

Και με τη βούλα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καταδικάστηκε για την πρώτη αναφορά που έκανε τον Σεπτέμβριο του 2015, εναντίον του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή του τελευταίου, γεγονός που ανοίγει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, το χορό των δεκάδων αγωγών που έχει καταθέσει εις βάρος του κ. Καμμένου, ο επικεφαλής του Ομίλου Παραπολιτικών.

Από το σκεπτικό του δικαστηρίου, προκύπτει ξεκάθαρα ότι ενώ ο υπουργός Άμυνας, γνώριζε ότι κ. Κουρτάκης, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Noor1, τέλεσε εις γνώση του το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο κ. Καμμένος, που κρύβεται πίσω από την βουλευτική ασυλία, αργά ή γρήγορα θα κληθεί και από την ποινική δικαιοσύνη να απολογηθεί για τις αθλιότητές του.

Αξίζει να δούμε όμως τι αναφέρει στο σκεπτικό του το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο με την υπ αριθμ. 3411/2017 απόφασή του υποχρεώνει τον Πάνο Καμμένο να καταβάλλει αποζημίωση 10.000 ευρώ για προσβλητικές δηλώσεις του σε βάρος του Ι. Κουρτάκη και συγκεκριμένα διότι ισχυρίσθηκε ότι:

Α. «βλέπω παράλληλα να συνεχίζουν να κάνουν την ίδια ζωή στη Μύκονο με τα πάρτυ και τις κόκες κτλ, όλοι μέσα μια παρέα είναι».,
Αποδείχθηκε ότι ο ανωτέρω ισχυρισμός είναι ψευδής και προσβλητικός για τον κ . Κουρτάκη, αφού τον ενέταξε σε μία παρέα προσώπων που επιδίδονται σε ανάρμοστη και ανήθικη ζωή. Το Δικαστήριο έκρινε ότι ο κ. Καμμένος προέβη στην ανωτέρω δήλωση γνωρίζοντας την αναλήθεια του ισχυρισμού του και ως εκ τούτου τέλεσε εις βάρος του κ. Κουρτάκη το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Β. «Συνεχίζει την επίθεση «ο εκδότης» Κουρτάκης, ακόμη την ώρα των εκλογών, μήπως γλυτώσει από την δικαιοσύνη, τσάμπα οι σαμπάνιες των 60.000 ευρώ noor 1». Το Δικαστήριο δέχθηκε ότι με την ανωτέρω φράση του ο κ. Καμμένοςτέλεσε εις βάρος του κ. Κουρτάκη συκοφαντική δυσφήμηση. Ειδικότερα, το Δικαστήριο δέχθηκε ότι με την ανωτέρω ανάρτηση ο κ. Καμμένος συνέδεσε τον κ. Κουρτάκη δικαστικά με την υπόθεση του πλοίου noor 1 και τις σαμπάνιες των 60.000 ευρώ, που παραπέμπει στην υπόθεση ναρκωτικών και σωματεμπορίας στη Μύκονο, το οποίο βέβαια έκρινε ως ψευδές.

Επιπλέον, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την ως άνω απόφαση του έκρινε ότι είναι ψευδές το γεγονός ότι ο κ. Κουρτάκης διώκει τον κ. Καμμένο με σκοπό να του προκαλέσει πολιτικό και προσωπικό πλήγμα, λόγω της ενασχόλησης του κ. Καμμένου με την υπόθεση του πλοίου Νοοr 1.

Πιστός στις παραδόσεις του ο Καμμένος Πάνος ως ο εν ενεργεία πολιτικός με τις περισσότερες καταδίκες παγκοσμίως
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.