ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Νέα Δημοκρατία : Συμφωνία συνεργασίας με το κόμμα του Πούτιν

27/09/2011 |

Συμμάχους πέραν των ορίων της Ε.Ε. αναζητεί εσχάτως η Νέα Δημοκρατία. Στη λογική αυτή, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Δημ. Αβραμόπουλος μετέβη στη Μόσχα όπου σε μία κίνηση στρατηγικής σημασίας, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το «αδελφό» κόμμα «Ενωμένη Ρωσία».

Κατά την παραμονή του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο κ. Αβραμόπουλος και τα μέλη της «γαλάζιας» αποστολής είχαν εκτεταμένες συζητήσεις με στελέχη του κυβερνητικού κεντροδεξιού ρωσικού κόμματος του κ. Πούτιν για την οικονομική κρίση και την πιθανότητα μετατροπής της από ευρωπαϊκή σε παγκόσμια.

Η συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, προβλέπει συνεργασία στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, της ενέργειας, του τουρισμού, της ναυτιλίας, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.

Μετά τη υπογραφή της συμφωνίας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Russia Today :

«Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”. Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων. Δεσμοί και σχέσεις, οι οποίες αναπτύσσονται και εμβαθύνονται από τις κυβερνήσεις και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και σήμερα, με σημαντικά αποτελέσματα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία μεταξύ των κομμάτων μας εκτείνεται σε διεθνές, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και περιλαμβάνει μία σειρά από τομείς στρατηγικής σημασίας. Η συμφωνία αυτή θέτει γερά θεμέλια μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της “Ενωμένης Ρωσίας”, με προοπτική και βάθος χρόνου».

ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.