ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

NY Times : «Ο Αλ. Τσίπρας στους οχτώ Ευρωπαίους λαϊκιστές»

06/12/2016 «O ευρωπαϊκός λαϊκισμός στα χρόνια του Donald Trump» τιτλοφορείται άρθρο που φιλοξενείται στους New York Times και στο οποίο περιλαμβάνεται το όνομα του Αλέξη Τσίπρα μεταξύ των οχτώ λαϊκιστών στην πολιτική σκηνή της Ευρώπης.

Ειδικότερα, στο άρθρο γίνεται λόγος για νέα ώθηση του λαϊκισμού, ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και σημειώνεται το πρόσφατο ιταλικό δημοψήφισμα και η σημασία του για τα θεμέλια της Ευρώπης. Όπως τονίζεται, η έκφραση του λαϊκισμού γίνεται από ανθρώπους όλων των πολιτικών φασμάτων και κομμάτων.

Συγκεκριμένα, ως λαϊκιστές πολιτικοί της Γηραιάς Ηπείρου αναφέρονται, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα οι: Beppe Grillo (Ιταλία), Norbert Hofer (Αυστρία), Marine Le Pen (Γαλλία), Geert Wilders (Ολλανδία), Frauke Petry (Γερμανία), Nigel Farage (Μεγάλη Βρετανία) και Pablo Iglesias (Ισπανία).

ΠΗΓΗ

#Donald Trump #NYT #New York Times #Alexis Tsipras #Τσίπρας Αλέξης #λαϊκισμός #liberal
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.