ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Δραγασάκης Γιάννης : «Αδικούμε τον Παπανδρέου»

03/12/2013 - Σε μία παρέμβαση με σαφείς παραπομπές και αναφορές προχώρησε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Υπονοώντας σαφώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία ανάλογη προσέγγιση για την εξεύρεση πόρων χρηματοδότησης της εναλλακτικής του πρότασης, ο υπεύθυνος για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο left.gr τονίζει ότι το ερώτημα «πού θα βρεθούν τα λεφτά είναι λάθος σε μακροοικονομικό επίπεδο»


«Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε πριν την κρίση - όταν ελέχθη. Και εδώ, αδικούμε λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου, το είχε πει με την έννοια "για να δούμε πού πάνε τα λεφτά", αυτό τότε είχε μια λογική.

Το 2008 η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δις ευρώ! 15 δις ευρώ από την αύξηση του ΑΕΠ, 3-4 δις ευρώ από κοινοτικούς πόρους και άλλα 39 από δανεισμό. Άρα το ερώτημα ήταν πού πάνε τα λεφτά.

Σήμερα το ερώτημα είναι πώς θα δημιουργηθεί απασχόληση και πλούτος. Για να γίνει αυτό πρέπει να αναδιανείμουμε δίκαια και ό,τι έχει απομείνει και από το παρελθόν», σημείωσε ο κ. Δραγασάκης.

#Δραγασάκης Γιάννης #ΣΥΡΙΖΑ #Λεφτά υπάρχουν #Παπανδρέου Γιώργος
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.