ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Αλογοσκούφης Γιώργος : «Θωρακισμένη η ελληνική οικονομία»

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής.
02/01/2008 | 

Συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής. 

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για την πορεία του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης κατά το νέο έτος. ”Η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη” είπε ο κ. Αλογοσκούφης.

”Όπως γνωρίζετε, το 2008 είναι μια κρίσιμη χρονιά για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος για την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, λόγω και των αβεβαιοτήτων που υπάρχουν στην παγκόσμια οικονομία. Η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη και με τα μέτρα πολιτικής τα οποία εφαρμόζει η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, και με τον Προϋπολογισμό ο οποίος ψηφίστηκε στη Βουλή.

Θα συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα και για την εξυγίανση του ευρύτερου δημόσιου τομέα και για την ανάπτυξη και για την απασχόληση” σημείωσε ο υπουργός.

euro2day.gr
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.